Απίστευτες αληθινές ιστορίες με γάτες!

γατες

Απίστευτες αληθινές ιστορίες για γάτες!


Ιστορία #1: Ένας άντρας που έπεσε από την αναπηρική του καρέκλα ισχυρίστηκε ότι η γάτα του τηλεφώνησε στο 100 για βοήθεια. Ο κ. Rosheisen απέκτησε τη γάτα του πριν από 3 χρόνια και προσπάθησε να την μάθει να καλεί το 100, αλλά δεν ήταν σίγουρος ότι το είχε καταφέρει. Όταν έφτασε η αστυνομία, ο Tommy (ο γάτος) ήταν ξαπλωμένος στο πάτωμα δίπλα από το τηλέφωνο... 

Ιστορία #2: Μία γάτα επανενώθηκε με την ιδιοκτήτριά της μετά από 6 χρόνια. Ο γάτος Colin εξαφανίστηκε από το σπίτι της ιδιοκτήτριάς του, Emma Philips από το Barkingside στο Essex το 1999 και ζούσε αδέσποτος μέχρι που μια κυρία τον έδωσε σε καταφύγιο. Αναγνωρίστηκε από το μικροτσίπ που είχε. 

Ιστορία #3: Οι Τσέχικες Αερογραμμές αναγκάστηκαν να πετάξουν μία γάτα πίσω στο σπίτι της με ένα άδειο αεροπλάνο, όταν η γάτα δραπέτευσε από τον χώρο των αποσκευών. Οι υπάλληλοι της εταιρείας έψαξαν και δεν κατάφεραν να βρουν την γάτα και δεδομένου ότι δεν ήταν πρέπον να επιτρέψουν την επιβίβαση των επιβατών, πέταξαν πίσω στην Πράγα. Εκεί στην ουσία το αεροπλάνο αποσυναρμολογήθηκε και η γάτα βρέθηκε. 

Ιστορία #4: Κατά την καταστροφή των Δίδυμων Πύργων χρησιμοποιήθηκαν και γάτες για τον εντοπισμό επιβιώσαντων. 

Ιστορία #5: Ένας «ευυπόληπτος» διαρρήκτης πιάστηκε στα πράσα στην Αίγυπτο διότι πάτησε την ουρά της γάτας του σπιτιού, η οποία νιαούρησε δυνατά. Το νιαούρισμά της ξύπνησε τον ιδιοκτήτη που καταδίωξε τον ληστή. Ο τελευταίος τον μαχαίρωσε στο στήθος , αλλά πρόλαβε να τηλεφωνήσει στην αστυνομία και ο διαρρήκτης συνελήφθη. 

Ιστορία #6: Ένα γατάκι 10 εβδομάδων επιβίωσε 17 ημέρες χωρίς νερό και φαγητό αφού εγκλωβίστηκε σε μια νταλίκα που ταξίδευε από το Ισραήλ σε ένα ταξίδι 2.000 μιλίων. 

Ιστορία #7: Ο γάτος Schimmy αρνείται να φάει ό,τιδήποτε άλλο εκτός από κινέζικο φαγητό απ’ έξω. Ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος συνήθιζε να παραγγέλνει κινέζινο περίπου 5 ημέρες την εβδομάδα, έδινε στον γάτο του αποφάγια από γαρίδες ή κοτόπουλο chow mein κάθε βράδυ και τώρα ο Schimmy αρνείται να φάει οτιδήποτε άλλο. H Δρ. Freda Scott-Park, κτηνίατρος, λέει ότι είναι ασυνήθιστο, αλλά δεν κάνει κακό στον γάτο. 

Ιστορία #8: Μία γάτα επιβίωσε ένα ταξίδι 120 μιλίων εγκλωβισμένη μέσα στη μηχανή ενός αυτοκινήτου. 

Ιστορία #9: Μία ταρταρούγα με το όνομα Flowerpot επιβίωσε για περισσότερο από ένα μήνα μέσα σε ένα κιβώτιο σε ένα πλοίο που ταξίδευε από την Μαλαισία στη Μεγ. Βρεττανία. 

Ιστορία #10: Μία γάτα από τον Καναδά χάθηκε και βρέθηκε από μια γυναίκα 4.000 μίλια μακριά από το σπίτι της. Η γυναίκα που την βρήκε τηλεφώνησε στους ιδιοκτήτες της που φαίνονταν στο ταμπελάκι που φορούσε. 

Ιστορία #11: Ο Μπόρις σχεδόν κατάφερε να παραγγείλει από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα 450 κονσέρβες από την αγαπημένη του γατοτροφή. Ο ιδιοκτήτης του είχε παραγγείλει 6 μόλις κονσέρβες... προφανώς ο Μπόρις θεώρησε ότι δεν είναι αρκετές.... 

Ιστορία #12: Μία γάτα Σιάμ με το όνομα Musya ανέλαβε να θηλάσει δύο λυκάκια 2 εβδομάδων σε ένα ζωολογικό κήπο στη Ρωσία, διότι η μητέρα τους δεν είχε αρκετό γάλα. 

Ιστορία #13: Η γάτα Bonnie, όταν ανακάλυψε ότι δύο άντρες έκλεβαν ζωοτροφές από τον ιδιοκτήτη της, τους επιτέθηκε. Οι δύο άντρες φοβήθηκαν και έφυγαν, έχοντας φορτώσει μόλις δύο σακιά ζωοτροφής. 

Ιστορία #14: Ο γατούλης Φέλιξ επιβίωσε σε ταξίδι πολλών εβδομάδων από τη Μέση Ανατολή στη Μεγ. Βρεττανία μέσα σε ένα κοντέινερ, πίνοντας την υγρασία που υπήρχε στα τοιχώματα. 

Ιστορία #15: Μία γάτα στο Wisconsin επιβίωσε αφού μπήκε σε θάλαμο αποξήρανσης για 10 λεπτά, χωρίς να την πάρουν είδηση. Η ουρά της δυστυχώς ακρωτηριάστηκε και η γάτα είχε εγκαύματα στα αυτιά και υγρό στον πνεύμονα. 

Ιστορία #16: Στο Gulport του Μισισιπή μια γάτα παρασύρθηκε από τον τυφώνα, αφού έπεσε από την οροφή ενός κτιρίου 60 πόδια κάτω και προσγειώθηκε σε μια βελανιδιά. Ο ιδιοκτήτης της κ. Ron Roland είπε ότι ο γατούλης ποτέ δεν έφυγε από την βελανιδιά... Κοιμάται, τρώει και κάνει κακά και τσίσα πάνω στο δέντρο. Πηδάει δε από κλαδί σε κλαδί για γυμναστική. 

Ιστορία #17: Δύο γάτες έσωσαν τον κύριό τους στην Ελβετία γρατζουνώντας την πόρτα του υπνοδωματίου του μέχρι που αυτός ξύπνησε. Όταν σηκώθηκε διαπίστωσε ότι η τηλεόραση και οι κουρτίνες είχαν πιάσει φωτιά και το σαλόνι ήταν γεμάτο καπνό. Ευτυχώς, οι πυροσβέστες κατόρθωσαν να διασώσουν το σπίτι. 

Ιστορία #18: Ένα ζευγάρι επανενώθηκε με την αγαπημένη τους κοκκινογατούλα, όταν την αναγνώρισαν από φωτογραφία σε εφημερίδα. Ο Oliver εξαφανίστηκε όταν οι ιδιοκτήτες του μετακόμισαν το 1993. Ξαναβρέθηκαν το 2001, όταν η κα Gerry αναγνώρισε τη φωτογραφία του που αναρτήθηκε σε τοπική εφημερίδα όταν ο γατούλης μαζεύτηκε από το εκεί Καταφύγιο. 

Ιστορία #19: Ένας διαρρήκτης αναγκάστηκε να εγκαταλείψει ένα σπίτι στην Μαλαισία όταν ο ιδιοκτήτης του ειδοποιήθηκε για την παρουσία του από τη γάτα του. Η γάτα είχε δει τον διαρρήκτη καθώς σκαρφάλωνε στη στέγη και κινητοποίησε τον κύριό του κοιτώντας τον επίμονα μία αυτόν, μία την οροφή. 

Ιστορία #20: Μία γάτα στην Αγγλία επιβίωσε ταξιδεύοντας για 7 μίλια μέσα στη μηχανή του αυτοκινήτου. Μία μοτοσικλετιστής στην ΗΠΑ βρήκε μια γάτα παγωμένη μέσα σε ένα τετράγωνο κομμάτι πάγου. Η Roberta Johnson ταξίδευε δίπλα από ένα μεγάλο φορτηγό ψυγείο, όταν ανακάλυψε ένα αιλουρογατάκι μέσα. Θεωρώντας που η γατούλα είχε πεθάνει, τρόμαξε πολύ όταν την άκουσε να νιαουρίζει. Αμέσως πήγε στην γάτα σε κτηνίατρο, όπου ευτυχώς διαγνώστηκαν μόνο κρυοπαγήματα στα αυτιά. Την ονόμασε «Αυτοκινητόγατα» και την υιοθέτησε. 

Ιστορία #21: Η επτά μηνών Simba βγήκε εκτός σπιτιού μια νύχτα και δεν επέστρεψε. Ένα μήνα αργότερα, οι ιδιοκτήτες της έλαβαν ένα τηλέφωνο από μια παμπ 200 μίλια μακριά... Η Simba είχε μόλις μπει στην παμπ. Πιθανότατα η γατούλα μπήκε στη μηχανή ενός αυτοκινήτου, από το οποίο κατέβηκε όταν σταμάτησε. 

Ιστορία #22: Μία γάτα στη Γερμανία επιβίωσε για 26 ημέρες ανάμεσα σε δύο τοίχους χωρίς νερό και φαγητό. Ο Anthony έχασε 3 κιλά και ήταν μόνο αφυδατωμένος. Πώς παγιδεύτηκε και γιατί άργησε τόσο πολύ να διασωθεί δεν είναι γνωστό. 

Ιστορία #23: Ένας υδραυλικός γερανός ύψους 60 ποδών επιστρατεύτηκε για να διασωθεί μία γατούλα που είχε περάσει 11 ημέρες στην κορυφή ενός δέντρου από την οποία δεν μπορούσε να κατέβει. ‘

Ιστορία #24: Ενας μαύρος γατούλης ο Χουζούρης άρχισε να γρατζουνά την γυάλινη πόρτα της κουζίνας και να νιαουρίζει ανήσυχος, όταν μία σακούλα με ξηρά τροφή πάνω σε μία κεραμική εστία κουζίνας που ανάφτηκε κατά λάθος, πήρε φωτιά. Ο Χουζούρης ειδοποίησε έτσι τους κυρίους του αποτρέποντας πυρκαγιά και έσωσε το σπίτι. 

Ιστορία #25: Ο Παύλας είχε την εξυπνάδα να σκαρφαλώσει σε ένα μικρό σκαλάκι και να επιστρέψει στο σπίτι του, όταν έπεσε στη τέντα του από κάτω διαμερίσματος σε μία πολυκατοικία στον Άλιμο της Ελλάδας. Ο κύριός του του κρέμασε το σκαλάκι απέξω από το μπαλκόνι και ο Παύλας είχε την ευφυϊα να το ανέβει στο κενό και να τραβηχτεί πάνω σε αυτό πίσω στο σπίτι του. Ο κύριός του βέβαια παραλίγο να συλληφθεί ως διαρρήκτης, όντας κρεμασμένος με το σκαλάκι από την έξω πλευρά του μπαλκονιού 4 η ώρα το βράδυ.

 

Έχω και 'γώ γάτα © 2012 | Designed by Cheap Hair Accessories

Thanks to: Sovast Extensions Wholesale, Sovast Accessories Wholesale and Sovast Hair